Preview Mode Links will not work in preview mode

Skisporet

Nov 29, 2018

Ukas gjest er Birgit Skarstein. Hun er verdensmester på vann (roing) og vinner av verdenscupen på snø. I tillegg vet dagens gjest å engasjere seg, også utenfor idrettsbanen. Hun er aktivt engasjert i MOT, Right to Play, Stiftelsen VI og medlem av bioteknologirådet. I tillegg er hun medlem av Skistyret i Norges...


Nov 22, 2018

Knut Nystad har vært smøresjef for det norske langrennslandslaget fra 2006-2018. Nå deler han smøretips til både turgåere og de som skal jakte sekunder i langløpene til vinteren. Nystad har i tillegg fått ny jobb!

Det er skiløyper flere steder i landet og vi gir den første løypemeldingen. Se for øvrig...


Nov 11, 2018

Vi har besøk av skidronningen Marit Bjørgen! Med Marit snakker vi om spennende fremtidsplaner, tips til motivasjon og hvordan man kan overvinne dørstokkmila. Siri får gode råd på veien til Birken 2019 og Åge har planlagt et nytt smøretips du bør teste denne sesongen! 

 

Podkasten Skisporet

Hver uke gjennom hele...


Nov 11, 2018

Erling Jevne har vunnet Birken 7 ganger. Nå deler han sine beste tips til de som skal gå rennet i 2019. Vi snakker også med Oddvar Brå, som er aktuell med ny bok. Ukas smøretips: Grunnvoks.

Podkasten Skisporet 

Hver uke gjennom hele vinteren vil du få smøretips, løypemeldinger og treningstips for å gjøre dine...


Nov 11, 2018

Hvor viktig er det å trene styrke for å gå langrenn? Og hvordan bør du gjøre det? Vi har besøkt Øystein "Pølsa" Pettersen som deler nyttige tips og noen skikkelige historier fra livet som langrennsløper. 

I ukas smøretips får du svar på hvorfor det er viktig å bruke messing- eller kombibørste. 

Podkasten...