Preview Mode Links will not work in preview mode

Skisporet

Dec 27, 2018

Hvor rå kan du bli på ski hvis du lever som toppidrettsutøver i et helt år? Komiker Nils-Ingar Aadne (Nilsi) gikk lenge med en drøm om å ta ut sitt potensial og i 2016 bestemte han seg for å gå  “All in” sammen med Team BN Bank - et lag vi i SWIX er stolte sponsorer av.

“Prosjekt toppidrett” ga...


Dec 20, 2018

Hva er viktig når landslaget forbereder og gjennomfører Tour de Ski? Og hvordan ender det denne gang? Vi har besøk av landslagssjef Vidar Løfshus som snakker om uttaket og gir oss innblikk i livet på det norske langrennslandslaget.

I tillegg deler Løfshus sine treningsrutiner og favorittløyper i Norge. Gjør deg...


Dec 13, 2018

Gjør deg klar for utrolige skihistorier. Vi har nemlig besøk av Thor Gotaas som leverer engasjement og historier på inn- og utpust.

Gotaas har gått Birken 23 ganger og syklet Trondheim - Oslo 30 ganger. Han har skrevet kjente skibøker som Birken, Femmila og Oddvar Brå - et skiløperliv. I tillegg til å være en...


Dec 6, 2018

Åge og Siri tok turen til World Cup Lillehammer for å prate med Jessica Diggins, Fredrik Aukland og Swix Racing Service. I tillegg fikk vi besøk av Alex Harvey i vårt studio i Oslo.

I denne episoden får du innblikk i langrennskulturen "over dammen", tips til spesifikk trening med stakemaskin fra Fredrik...