Preview Mode Links will not work in preview mode

Skisporet

Apr 25, 2019

Vi har besøk av Olympisk mester, verdensmester og student (!) Jørgen Graabak (27). Med Jørgen snakker Siri og Åge om hvordan man kan trene på rulleski fremover - nå som vår, sommer, sol og asfalt venter!

Lyst til å prøve rulleski for første gang? Eller er du på jakt etter forslag til gode intervalløkter? Da...


Apr 18, 2019

Vi får et “bankers-tips" på klister som du kan bruke i påsken, sang, kenguruhopp, og skiperler på Vestlandet når vi har besøk av Inge Andersen i studio.

Inge har vært landslagstrener i langrenn i Norge og Sveits og har spesielt to kjepphester han deler med oss i studio: Variasjon i innhold og differensiering av...


Apr 11, 2019

Vi har besøk av Jan Petter Knutsen som fikk sponset et helt år som profesjonell langrennsløper, blant andre av oss i SWIX. Hvor god kan “mannen i gata” faktisk bli med oppfølging av eksperter og det beste utstyret? Og hvordan finner du makspulsen for å styre treningen? Jan Petter er på plass i studio for å...


Apr 4, 2019

Ingvild Flugstad Østberg er Olympisk mester, verdensmester, norgesmester, har vunnet Tour de Ski og Verdenscupen sammenlagt. Hun har rett og slett vunnet så mye, at det omtrent bare gjenstår Birkebeinerrennet for å gjøre trofésamlingen komplett. For det har nemlig hennes bestemor og mor vunnet.

Vi er på Gjøvik...