Preview Mode Links will not work in preview mode

Skisporet

Nov 29, 2022

Det er en glede å ønske Petter Northug og Petter Skinstad tilbake i podcasten Skisporet også denne vinteren for å snakke om trening, motivasjon og satsningen inn mot Ski Classics-sesongen.

I denne episoden får du et unikt innblikk i satsningen til tidenes beste skiløper, Petter Northug. Hvordan har han trent,...


Nov 19, 2022

Vi er kun én gren unna det første likestilte olympiske leker i historien. I juni 2022 bestemte den Internasjonale Olympiske Komité at kvinner kun får delta i 15 av 16 grener i vinter-OL 2026. Kombinertkvinnene nektes deltakelse og det kan vi ikke godta.

Med Gyda Westvold Hansen i spissen, har dette blitt...


Nov 10, 2022

Skiskytteren Elisabeth Hartz Braathen fikk livet snudd på hodet da hun plutselig en morgen våknet opp lam fra livet og ned. Spådommen fra legene var klare: Du kommer aldri til å gå igjen. Det ville ikke Elisabeth akseptere.

I denne episoden hører du den utrolige historien om hvordan Elisabeth lærte seg å gå...


Oct 21, 2022

Hans Christer Holund og Petter Skinstad gjester podcasten Skisporet for å dele sine beste treningstips til mosjonister og ivrige skiløpere som ønsker å gå fort på ski i vinter.

I denne episoden får du tips til skispesifikke treningsøkter for høsten og tidlig vinter som du bør gjøre for å stille godt best...


Oct 6, 2022

Frida Karlsson og Maja Dahlqvist sjokkerte en hel skiverdenen da de takket nei til en plass på det svenske landslaget. Nå er de to godt på vei mot første sesong med eget opplegg. Hva har fungerte bra og hva savner de mest med det å være på landslag?

I denne sesongpremieren av Skisporet podcast, snakker...