Preview Mode Links will not work in preview mode

Skisporet


Dec 8, 2021

Ble bedre kjent med duoen Petter Northug og Petter Skinstad i denne episoden av podcasten Skisporet.

Hør deres villeste historier, plukk opp nyttige treningstips og bli bedre kjent med de to TV-ekspertene.

Petter Northug er det største navnet innen langrennssporten noensinne. I denne podcasten får du høre om all galskapen som rørte seg på innsiden av Team Northug i glansperioden til skikongen.

Dette er blant temaene som Petter Northug snakker om Skisporet podcast:

  • Sverige. Petter elsket å terge svenskene som aktiv skiløper. Hva synes han nå om de aktive svenske løperne?
  • Mental trening. Petter Northug hadde en unik evne til å hente frem krefter da det gjaldt som mest i viktige skirenn. Hvor hentet han dette fra? Hør den unike innsiktet i hva som foregikk på innsiden av hodet til en av de største vinnerskallene norsk idrett har sett. Northug gir også konkrete tips til deg som mosjonist når det kommer til å trene på den mentale.
  • Sesongen som kommer. Vi har sett i sosiale medier at Petter og Petter trener mye sammen. Hvor god er egentlig formen til Northug og hva planlegger han å gå av skirenn?
  • Klæbos vei videre. Petter Northug tror at Johannes Høsflot Klæbo forlater landslaget innen kort tid. Han har selv stått utenfor landslaget. Hva vil det egentlig si å si nei til en landslagsplass og hvilke fordeler / ulemper medfører det?
  • Petter lek med media. Hva tenkte Petter Northug da han stadig vekk gjemte seg for media? Hør han beskrive hvorfor han til tider gjorde seg så utilgjenglig for pressen.
  • Russerne. Er Aleksander Bolsjunov en ålreit fyr? Hør hva Petter Northug mener om den russiske skistjernen.
  • Gode historier. Hør historien om da Petter Skinstad trodde han hadde drept Petter Northug – eller da Northug skrev «Du er Calle Halfvarsson» til treningspartneren sin for å få en ekstra boost på viktige treningsøkter før VM i Falun i 2015.

Podcasten er et samarbeid mellom Swix og Skisporet.no. Programleder for podcasten er Håvard Rønning.

Podcasten Skisporet kommer med nye episoder hver torsdag gjennom vinteren. Du kan også se alle episodene på YouTube.

Har du innspill eller spørsmål til podcasten? Send oss en melding på Instagram - enten til @Swix_Sport eller @Skisporet.

Takk som lytter 😊