Preview Mode Links will not work in preview mode

Skisporet


Nov 16, 2020

Hvordan skal man klaregjøre langrennsskiene til sesong? 
Finnes det noen triks for å fjerne riper i sålen? 
Hvordan kan man preppe skiene uten å bruke smørejern?
Hva er egentlig trikset for å unngå bakglatte ski?

Dette er bare noen av mange spørsmål som du får svaret på i denne sesongpremieren av Skisporet. 

Du får også bli med på en skikkelig interessant test: Vi har nemlig testet fluorfri glider opp mot de gamle fluorholdige produktene. Er det faktisk sånn at fremtidens skismøring er bedre enn det «alle» tror er nødvendig for å ha gode sk? Svaret får du i denne episoden.

I studio er som alltid Åge Skinstad, men denne gang har han fått med seg Håvard Rønning, som er nyansatt i Swix og ski-elsker på sin hals, som sin makker.

I tillegg har vi fått med oss to eksperter på skismøring som virkelig vet hva som skal til for å få maks ut av skiene:

Henrik Johnsen er ansvarlig for racingservice i Norge og Sverige, og har som jobb å sørge for at Swix anbefaler og legger til rette for at både du som går Birken eller eliteløperne som går verdenscup, velger de produktene som gir best ski.

Jan Olav Bjørn Gjermundshaug jobber som produktutvikler i Swix, der han blant annet har vært med å teste glidegenskapene til den nye serien med fluorfri skismøring som heter «Pro by Swix».

Vi håper å gi deg en lærrerik, små-nerdete og inspirerende podkast-episode som du kan lytte til enten du står i smøreboden, har lent deg tilbake i godstolen eller kjører hjem fra skitur og lurer på hvorfor du ikke hadde bedre ski akkurat denne dagen. God fornøyelse.

Podkasten er et samarbeid mellom SWIX og Skisporet.no