Preview Mode Links will not work in preview mode

Skisporet

Dec 26, 2020

Ola Vigen Hattestad var en utrolig hurtig skiløper som nådde en toppfart andre bare kunne drømme om. Med OL og VM-gul på sprint, samt tre ganger vinner av sprintkula i Verdenscupen, er det ingen tvil om hvor god Ola var som skiløper.

38-åringen, som nå er landslagstrener i langrenn, gjester podcasten for å dele...


Dec 21, 2020

Øyvind Wennersberg er en 65-åringen utenom det vanlige. Til tross for alderen, er han en aktiv skiløper som vinner klassen sin i alle skirenn han går og imponerer med tider som mange mosjonister bare kan drømme om?

Men hva er suksessoppskriften for å holde et så høyt nivå i midten av 60-årene?

I denne episoden...


Dec 14, 2020

Først en gladnyhet: Arrangørene lover at det blir Birken i 2021!

Dermed er det bare å begynne treningsarbeidet frem mot de 54 seige, men nydelige kilometerne mellom Rena og Lillehammer. 

I denne episoden får vi presentert ulike måter som Birkebeinerrennet kan bli gjennomført på, avhengig av hvordan situasjonen...


Dec 7, 2020

Mikael Gunnulfsen, var aldri noe barnestjerne på ski, men har allikevel i en alder av 27 år blitt en av landets beste skiløpere.

Hvilke grep har Team Telemark-løperen gjort for å nå øverst på seierspallen og hva kan andre, unge skiløpere håpefulle lære av hans vei til toppen?
Et stikkord er: Aldri gi...


Nov 30, 2020

Fra langrennsløper til suksessfull trener:

Den alltid blide Marthe Kristoffersen er gjest i ukens episode av Skisporet. Den tidligere skiløperen er nå langrennstrener for regionslaget Team Elon Innlandet, og oppnådd stor respekt og anerkjennelse for jobben hun gjør for sine utøvere. Men hva ligger egentlig bak...