Preview Mode Links will not work in preview mode

Skisporet

Dec 21, 2023

«Julen er tid for familien ETTER at du har fått deg en skitur».

Det er to formløpere som besøker podcasten. Mattis Stenshagen herjet med alt og alle forrige helg, men får allikevel ikke gå Tour de Ski. Hør hvordan han og lagkompis Mikael Gunnulfsen reagerer når de er gjest i Skisporet podcast.

I denne episoden...


Dec 8, 2023

Team Coop Madshus teller ned til sesongstart for langløperne. Petter Skinstad, Mathias Aas Rolid og Mårten Solen Skinstad gjester studio for å snakke om alt fra trening og mat til Gran Canaria.. og mye, mye mer.

Programleder er Håvard Rønning. Skisporet podcast gis ut av Swix og Skisporet.no.

Husk å abonnere på...


Nov 30, 2023

Kristin Austgulen Fosnæs og Håvard Moseby, begge fra det norske rekruttlandslaget, gjester ukens episode av podcasten Skisporet. Bli kjent med den energiske duoen, som deler sine tips og råd til både yngre og erfarne skiløpere.

Podcasten Skisporet gis ut av Swix og Skisporet.no. Programleder er Håvard...


Nov 21, 2023

Lytt inn når vi i denne episoden oppsummerer sesongstarten på Beitostølen sammen med Mikael Gunnulfsen, Mattis Stenshagen, Eirik Mysen og Jonas Vika i Team Swix.

I tillegg ser vi fremover mot kommende konkurranser og deler tips til deg som skal ut på ski selv i løpet av de kommende ukene.

Skisporet podcast gis ut...


Nov 17, 2023

Ventetiden er over og endelig er langrenssesongen tilbake på TV-skjermen. I denne episoden oppdaterer vi deg på det viktigste før den nasjonale åpningen på Beitostølen.

I denne episoden hører du Åge Skinstad, Morten Sætha og Håvard Rønning.

Podcasten gis ut av Swix og Skisporet.no.

Husk å abonner på...