Preview Mode Links will not work in preview mode

Skisporet


Mar 21, 2019

Mange lurer på hva “Fluorforbudet” som kommer i 2020 egentlig innebærer. Derfor har vi invitert forskningssjef i Brav, Christian Gløgård, i studio for å gi oss svaret - en gang for alle. Her lærer du hva som er lov og ikke, både i dag og i årene fremover. Gløgård forteller også hvordan vi sammen med en rekke andre aktører jobber for å utvikle fremtidens glidprodukter - et spennende prosjekt vi gleder oss til å følge videre.

Norges Skiforbund har innført fluorforbud for utøvere som er 16 år og yngre. I studio snakker vi om hvordan man kan finne gode alternative produkter.

Siri har gjennomført sitt aller første Birken og Åge skøytet seg gjennom dagen før. Siri røper tiden sin og vi kårer en vinner av konkurransen om en signert Oddvar Brå-bok.

I ukens smøretips røper vi en “dårlig skjult” hemmelighet om våre (fluorfrie) flytende glidere; CH Liquid. For hvor bra er de egentlig?

Tune in!

Tusen takk for at du hører på Podkasten Skisporet! Vi setter så stor pris på alle tilbakemeldinger vi får. Har du tips til temaer eller spørsmål? Ikke nøl med å ta kontakt med oss: podkast@swixsport.no

Podkasten er et samarbeid mellom SWIX og skisporet.no

Programledere: Siri Sandvik og Åge Skinstad

Produsent: Karl Filip Singdahlsen