Preview Mode Links will not work in preview mode

Skisporet


Feb 2, 2023

Bli med når vi gjør et dypdykk i hva som skal til for å få best mulig ski på vinterens langturer eller i konkurranser.  I denne episoden lærer du hva som er viktig å tenke på når du skal preppe skiene dine selv. Hvilke feller kan du gå i og hva bør du unngå når det kommer til konkurranseprepp? Hva du bør gjøre allerede nå for å være best forberedt til store renn som Vasaloppet eller Birken? Og hva skal til for at du unngår siste-liten-stresset i dagene før du skal gå renn? Svarene får du her. 

I denne podcast-episoden hører du Henrik Johnsen, Jan Olav Bjørn Gjermundshaug og Håvard Rønning som alle jobber i Swix. Henrik prepper tusenvis av skipar hver vinter for mosjonister og toppløpere, mens Jan Olav utvikler produktene du bruker til skiprepp. Her har du mulighet til å lære en hel del nytt fra to av de mest kunnskapsrike innen temaet.

Temaer vi prater om: Sliping av ski, justering av festesoner, hvordan mette ski, flytende glidere, produktene du må ha, her finner du smøretips til Birken og mye, mye mer.

Skisporet podcast gis ut av Swix i samarbeid med Skisporet.no. Husk at du finner alt du trenger til vinterens skirenn på Swixsport.com.