Preview Mode Links will not work in preview mode

Skisporet


Jun 23, 2022

  • Hva er det som gjør at noen klarer å løpe et ultraløp 100 km?
  • Hvordan trener disse menneskene og hva kan du plukke opp av tips for å få mer ut av løpingen i sommer?

I denne sommerspesialen av podcasten Skisporet, har vi invitert Birken-vinner Kristin Størmer Steira og ultraløper Tobias Dahl Fenre

Kristin er kjent for de fleste nordmenn gjennom sin eventyrlige skikarriere. 41-åringen, som nå jobber i Swix / Brav, lever et travelt familieliv, men klarte altså å knuse alle på Birkebeinerrennet i juni. Lær hva hemmeligheten hennes er når det kommer til å det å trene de riktige øktene når du har begrenset med tid til trening.

Tobias har i de senere årene slått seg opp som en av landets aller beste ultraløpere. Tidligere i år vant han blant annet EcoTrail 50k. I denne episoden lærer du hvordan han trener for å holde de lengste distansene, hva kroppen trenger før lange løp og hvordan han i det hele tatt ente opp fra å være en  pensjonert skiløper til å bli en kvalitetsløper.

Denne episoden er laget for alle, uansett hvor mye du løper fra før, hva ambisjonsnivået ditt er eller hvilken bakgrunn du har med utholdenhetsidrett.


Programleder for podcasten er Håvard Rønning.

Skisporet podcast gis ut i samarbeid mellom Swix og Skisporet, som begge eies av Brav.

Dette er en sommerspesial. Vi er tilbake med en helt ny sesong om langrenn og skitrening til høsten.

God sommer - og god trening!

Få også med deg: Lytt til sommerspesialen fra i fjor med Didrik Tønseth som gjest for å lære enda mer om trening på sommeren.