Preview Mode Links will not work in preview mode

Skisporet


Feb 15, 2023

Få har mer erfaring fra toppidretten enn Anders Aukland, som gjester podcasten for å dele sine treningstips til mosjonister og satsende skiløpere. 

Anders er inne i sin siste sesong som eliteløper der han akkurat nå har satt inn støtet for å prestere best mulig på Vasaloppet i mars. I denne episoden får du den detaljerte planen for hvordan 50-åringen topper formen de siste ukene, og vi kan avsløre at det her er et par oppsiktsvekkende detaljer i treningen hans.

Økt fokus på styrketrening er en viktig faktor for at Anders Aukland har holdt nivået gjennom 40-årene. Hør hans treningstips til mosjonister, du vil her blant annet få servert et komplett styrketreningsprogram for skiløpere som ønsker å stake bedre.

Vi toucher innom flere temaer med Anders Aukland. I denne episoden av Skisporet podcast hører du blant annet mer om dette:

  • Effektiv trening: Hva skal du prioritere i en hektisk uke og hvordan får du mest ut av treningstimene dine?
  • Stakemaskin / SkiErg: Slik trener Anders Aukland og dette er hans tips til deg som vil få mer ut av stakemaskinen.
  • Overgangen til blanke ski: Når kan du stille til start på blanke ski eller bør du fortsette med festevoks? Er du i tvil, så har Anders en klar test som du må prøve.

I podcasten hører du også Lars Myrseth Kurås og Håvard Rønning som begge jobber i Swix.

Podcasten gis ut i samarbeid med Skisporet.no som nå har kommet i en helt ny drakt med flere nye funksjoner. Sjekk gjerne ut disse på www.skisporet.no.

God lytting – og god trening.