Preview Mode Links will not work in preview mode

Skisporet

Feb 28, 2024

Alle skiløpere på øverste nivå har opplevd å bli syk før et viktig renn. Joda, det er mer krise å miste et VM, OL eller en Verdenscup-debut enn at en du som mosjonist går glipp av Birken eller Vasaloppet på grunn av feber. Men fellesnevneren, uansett nivå på skiløperen, er den samme: Du har trent og jobbet...


Feb 20, 2024

Fluorforbudet er her for å bli, og i de siste helgene har både mosjonister og turløpere fått erfare fluor-testingen på kloss hold. I Trysil skimaraton ble faktisk ti prosent av de testede deltakerne diskvalifisert for å ha ski med for høyt fluorinnhold.

Med økt fokus på testing i kjente løp som...


Feb 8, 2024

Team Ragde-løper Kasper Stadaas har så langt denne sesongen vist seg å være verdens aller beste langløpere, og Oslo-gutten leder nå Ski Classics sammenlagt før vi går inn i en periode med blant annet Vasaloppet og Birken på programmet.

I denne episoden snakker Kasper blant annet om overgangen fra tradisjonell...


Feb 1, 2024

Mattis Stenshagen kom sen er rakett ut fra nyttårs-isolasjon og sikret plass i verdenscupen resten av sesongen. I denne podcasten deler han sine erfaringer og tips til det å toppe formen ukene i forkant av viktige renn – uansett nivå du er på. 

Han gjester episoden sammen med Team Swix-kollega Mikael Gunnulfsen....