Preview Mode Links will not work in preview mode

Skisporet

Feb 20, 2024

Fluorforbudet er her for å bli, og i de siste helgene har både mosjonister og turløpere fått erfare fluor-testingen på kloss hold. I Trysil skimaraton ble faktisk ti prosent av de testede deltakerne diskvalifisert for å ha ski med for høyt fluorinnhold.

Med økt fokus på testing i kjente løp som...


Feb 8, 2024

Team Ragde-løper Kasper Stadaas har så langt denne sesongen vist seg å være verdens aller beste langløpere, og Oslo-gutten leder nå Ski Classics sammenlagt før vi går inn i en periode med blant annet Vasaloppet og Birken på programmet.

I denne episoden snakker Kasper blant annet om overgangen fra tradisjonell...


Feb 1, 2024

Mattis Stenshagen kom sen er rakett ut fra nyttårs-isolasjon og sikret plass i verdenscupen resten av sesongen. I denne podcasten deler han sine erfaringer og tips til det å toppe formen ukene i forkant av viktige renn – uansett nivå du er på. 

Han gjester episoden sammen med Team Swix-kollega Mikael Gunnulfsen....


Jan 23, 2024

Hva kreves for å kunne stake et skirenn? Hvordan skal du forberede deg uken i forkant? Hva er de beste tipsene for å være perfekt forberedt på renndagen?

I denne podcasten deler Team Swix-løper Mikael Gunnulfsen sine beste tips inn mot konkurransen. I studio har vi med oss Erik Gundersen som planlegger å...


Jan 11, 2024

Helene Marie Fossesholm er kjent som en sprudlende jente med et stort smil og et smittende, godt humør. Men plutselig var skigleden borte hos 22-åringen. Hun kjente ikke lenger glede av å komme seg ut på økt, presse seg på trening eller mye annet som hun tidligere elsket å gjøre.

I denne episoden får du en...