Preview Mode Links will not work in preview mode

Skisporet

Jan 31, 2019

Egil Kristiansen trente det norske damelandslaget i langrenn fra 2006 - 2016 og ble kåret til årets trener på Idrettsgallaen 2012. Nå er han landslagstrener for de norske skiskytterne og denne uken deler han sine aller beste treningstips med oss.

Gjør deg klar for en episode spekket med tips til trening for...


Jan 24, 2019

Da Geir Schau ble andpusten av å luke i hagen, bestemte han seg for å ta tak i egen helse. Og hva var vel et mer naturlig mål enn å gå Marcialonga?

Det ikoniske rennet arrangeres til helgen og i studio prater Åge og Siri med Geir om hva som venter løperne i den italienske provinsen Trento. Her får du nyttige...


Jan 17, 2019

I dag lanserer vi GripTip - en splitter ny smøretjeneste som hjelper deg med å finne den optimale skismøringen der du er - før du skal på tur.

Med oss i studio har vi Svein-Erik Løken som har utviklet tjenesten og "Mr. Swix", Harald Bjerke, som har jobbet 47 (!) år i selskapet vårt. Med andre ord; her har vi mye...


Jan 10, 2019

Siri og Åge oppsummerer Tour de Ski, hvor sistnevnte har mye på hjertet, spesielt med tanke på debatten om løpere som har hoppet av Touren underveis.

Hvordan jobber Skiforbundet for å rekruttere flere langrennsløpere og utvikle neste generasjon toppløpere? Og tar Norge nok ansvar for å utvikle...


Jan 3, 2019

Vegard Ulvang fra Kirkenes er trippel Olympisk mester og dobbelt verdensmester. Som leder av langrennskomiteen i FIS har vi blant annet spurt Ulvang om fremtiden til internasjonal langrenn og Tour de Ski. Sistnevnte - en idé med utspring fra hans egen badstue.

På hvilket føre bør du velge felleski? Og når bør du...