Preview Mode Links will not work in preview mode

Skisporet

Jan 30, 2020

Vi har møtt Astrid Uhrenholdt Jacobsen og fått med oss Øystein "Pølsa" Pettersen som vikar-programleder. Med andre ord; her garanterer vi lettbeint og god stemning i studio. Et studio som for anledningen er rigget opp på Astrid sin hytte!

NM arrangeres denne helgen og er selvsagt en naturlig del av denne samtalen....


Jan 23, 2020

Åge og Siri er på Norspomessen og møter Kristin Vestgren Sæterøy, sjefen for Nordens kanskje kuleste fest; nemlig Holmenkollen Skifestival.

Arrangementet er et ikon i vintersammenheng og Kristin tar oss med på innsiden av organisasjonen som skaper uforglemmelige øyeblikk hvert år.

Denne helgen er det...


Jan 16, 2020

Åge og Siri har besøk av legende og verdensmester Odd-Bjørn Hjelmeset, som fortiden er aktuell som deltaker i Mesternes Mester.

I denne samtalen får du blant annet tips til hvordan du bør gå i motbakker, smøretips for å unngå dårlig glid og anbefalinger til løyper i Oslo-området.

Odd-Bjørn smører skiene...


Jan 9, 2020

Olympisk mester i Super-G, verdensmester i utfor, prisplukker på Idrettsgallaen og tidligere langrennsentusiast; vi har Kjetil Jansrud i studio!

Kjetil er en imponerende person på veldig mange måter. I denne episoden får du bli med på innsiden av en toppidrettsskalle og blant annet høre om:

  • Veien fra Vinstra til...


Jan 2, 2020

Godt nyttår!

Åge og Siri har besøk av landslagstrener for herrene Eirik Myhr Nossum og hans kone, Melina Meyer Magulas som selv er en svært god skiløper.

Eirik og Melina er begge utdannet ved Norges idrettshøgskole og har sin egen podkast “Prestasjonsprat”.

I denne episoden lærer du blant annet om:

  • Hva slags...